Jeg brænder for at hjælpe iværksætter med at nå deres drømme

Jeg har været iværksætter siden 2010 og har de sidste 6 år været på en mission om at inspirere flere iværksættere til at skabe forretninger med mere frihed.

Jeg har selv taget rejsen fra selvstændig konsulent med salg af fysiske timer 1:1,  til idag at drive en digital vækstforretning med egne produkter og salg i over 12 lande.

Samtidig har jeg rejst verden tyndt, været på eventyr, lært at surfe og taget en yoga uddannelse. 

Formlen vil jeg rigtig gerne dele ud af - således andre får samme chance for at opleve maksimal iværksættere frihed.  

Find guldkorn her

Det behøver ikke være kompliceret at drive forretning 

Derfor har jeg skabt dette online univers, som er let at gå til og som på kort tid vil kunne skabe markante resultater i din business. 

Igennem mange år har jeg lært af de dygtigste mentorer og haft testet et hav af værktøjer. Desuden har jeg som business-mentor haft hjulpet hundredvis af klienter med at skabe vækst, fremgang og mere frihed i deres hverdag og forretning. 

Erfaringer og guldkorn har jeg samlet til dig her i mit online univers.

jeg håber dermed at kunne inspirere endnu flere iværksættere til at tænke større, eksekvere på deres drømt og skabe resultater med båd hjerne og hjerte. 

Kærligst Linn


Siden 2016 har jeg været founder og CEO i min egen digitale vækstbutik DogCoach. Her producerer og sælger vi unikt tøj til hundeejere i hele verden, hovedsageligt online. 
DogCoach er gået fra at omsætte for kr. 250.000 til kr. 5 millioner på få år. 

Besøg DogCoach

I 2014 startede jeg det eksklusive erhvervsnetværk EquiLink. Modellen var baseret på et branchenetværk med fast kontingent betaling. 
I 2020 solgte jeg netværket videre, med 45 betalende virksomheder som faste medlemmer. 

Besøg EquiLink

Som business-mentor og cert. coach har jeg årene igennem haft fornøjelsen af at inspirere og hjælpe ambitiøse ildsjæle på vej med deres forretning.

Det være sig til workshops, foredrag, mentoring, videoer eller via blogs på mit website  

Find mit website her